Bitcoin-pris, Ethereum-pris och XRP-prisanalys – Veckovisning 1/15/21

16. Januar 2021 Aus Von admin

Vi tittar på Bitcoin-priset, Ethereum-priset och XRP-priset för veckan den 15 januari 2021. Bortsett från grundläggande förlitar vi oss starkt på teknisk analys för att bedöma den totala känslan. Detta uppnås genom att identifiera viktiga support- och motståndsnivåer som handlare och investerare kommer att titta på på kort sikt.

Vid tidpunkten för denna rapport ligger Bitcoin-priset för närvarande på 36 423 dollar

Som beräknat i förra veckans analys berodde Bitcoin på en kraftig försäljning. Under den senaste veckan har Bitcoin sjunkit ~ 10,8% efter en stark start på 2021. Den största digitala tillgången efter marknadsvärde har fortfarande upplevt ~ 24% tillväxt under den senaste månaden.

Om vi granskade förra veckans rapport nämndes det att Bitcoin teknisk analys visade starka supportnivåer runt $ 39.000. Vi trodde starkt att BTC skulle uppleva en kraftig tillbakadragning om denna nivå avvisades . Denna teori uppnåddes när BTC avvisade $ 35.000 och såldes till ett lägsta värde på $ 32.500 förra veckan.

Efter en anständig återhämtning under hela veckan tror vi nu att $ 35 000 kommer att vara nästa supportnivå som investerare och handlare ser på kort sikt

Du kan mycket väl se en annan kraftig försäljning om BTC avvisar $ 35.000 nivåer. Om detta skulle hända tror vi att Bitcoin kan testa 29 300 dollar på kort sikt. Tvärtom tror vi att tjurar kan behålla kontrollen om BTC förblir över $ 35.000. Det enda otilltalande måttet just nu är ROC (förändringshastighet) som visas längst ner i diagrammet. BTC har nyligen gått in i negativa territorier vilket betecknar baisseartade momentum.

Vid tidpunkten för denna rapport handlas Ethereum för närvarande till 1161 dollar . Den näst största digitala tillgången efter marknadsvärde överträffade Bitcoin förra veckan och sjönk ~ 5% jämfört med Bitcoins ~ 10,8% försäljning . Bland digitala tillgångar med stort kapital har Ethereum fortfarande varit outlier under den senaste månaden. ETH har upplevt ~ 82,8% tillväxt under de senaste 30 dagarna.