Forudsigelse af Bitcoin-pris: stiger til $ 19.600

27. Januar 2021 Aus Von admin
  • Forudsigelse af Bitcoin-pris forventer en jævn stigning til $ 19.600
  • Bullish momentum igen mod ATH
  • Bearish aktivitet sparsom og ikke-eksisterende
  • Volatilitetsniveauerne falder, når BTC-prisen stiger
  • BTC-dominans stiger som prispumper

Bitcoin (BTC) har været vedholdende siden testning af All-Time-High (ATH) for lidt over to uger siden i slutningen af november. Når anden halvdel af december nærmer sig, pumper BTC-prisen igen.

På udkig efter det juleforøg, som alle Bitcoin HODLere har ventet på, har BTC-prispumpen den 12. december genoplivet håbet for BTC-tilhængere. Da grønne lysestager fortsætter med at udfylde handelskortene, ser håb om ATHs historiske brud stadig mere ud.

Den nuværende pris på BTC i skrivende stund er $ 19.310 – en stigning på 0,21 procent i forhold til åbningskursen på dagen.

Brug oscillatoren nedenfor til at kontrollere, hvilken rolle BTC kan spille i din portefølje.

Teknisk analyse for BTCUSDT af TradingView

Forudsigelse af Bitcoin-pris: 1-dages kortoversigt

1-dages diagramoversigt viser BTC-prisen på den stadig mere stabile stigning med lidt bearish modstand.

Ved hjælp af Relative Strength Index (RSI) kan vi se, at BTC-prisen endnu ikke har nået overkøbte niveauer dagligt. Dette vil indikere, at BTC-prisen skal fortsætte uhindret mod $ 19.600 i løbet af de næste par dage.

Overholdelse af det historiske volatilitetsindeks (HV) kan vi se, at volatiliteten forbliver lav og fortsætter med at falde på trods af stigende BTC-pris. Dette indikerer bullish momentum vil fortsætte hele ugen fremover – måske endda gennem det meste af slutningen af december.

Forudsigelse af Bitcoin-pris: 1-ugers oversigt over diagrammer

Overholdelse af 1-ugers oversigt over diagrammer kan ses en anden tendens. Da RSI-niveauet stiger over 80 på dette tidspunkt, er det stærkt antydende, at ugen vil afslutte med et fald i BTC-prisen.

Selvom dette direkte modsiger det tidligere 1-dages diagram, i betragtning af at volatiliteten forbliver konstant lav, bør BTC-prisstigningen forblive robust og vedholdende.

Volumen niveauer forbliver for det meste hausse, men synes at være på en jævn stigning, da denne uge forbliver hausse fra og med tirsdag den 15. december 2020.

Forudsigelse af Bitcoin-pris: volatilitetsoversigt

BTC / USDT-volatilitetsdiagrammet ser lovende ud for bullish optimister, da BTC-prisen stiger, volatiliteten fortsætter med at falde. Dette alene skildrer stien BTC følger som stien til mindst modstand.

Faldende volatilitetsniveauer så tæt på jul kan muligvis levere gaver tidligt, hvis BTC-prisen lukker over $ 19.500 i slutningen af ugen.

Konklusion på Bitcoin-prisforudsigelse: BTC-pris til stadigt at gentest $ 19.888 modstandsniveau inden den 21. december 2020

For at afslutte denne prisforudsigelse er modstandsniveauet på $ 19.888 fortsat et mål, der skal brydes for bullish handlende, da BTC-popularitet akkumuleres i slutningen af december. I korrelation med lave volatilitetsniveauer og en moderat RSI på 59 ser Bitcoin ud til at forblive bullish langsom, men konsekvent i 2021.

Efter diagrammets forudsigelsespil forventes BTC-prisen at stige og falde gradvist stigende. Hvis dette mønster endda er halvt højre, vil vi sandsynligvis se en ny ATH inden ugen er ude.

Som altid – handl sikkert, omhyggeligt og handl kun det, du har råd til at tabe.