Oeps. Roger Ver zegt dat het sluitingsbericht van Bitcoin.com voorbarig was.

25. Juni 2020 Aus Von admin

Roger Ver zegt dat de aankondiging van de sluiting van het forum van Bitcoin.com voorbarig was, maar de sluitingswaarschuwing staat nog steeds op de website.

Roger Ver, uitvoerend voorzitter van de grote cryptocurrency website, Bitcoin.com, zegt nu dat de aankondiging van de sluiting van het forum van Bitcoin.com voorbarig was.

Gisteren liet het forum van Bitcoin.com abrupt een waarschuwing vallen over de aanstaande sluiting van het forum op 23 juli. De aankondiging werd geplaatst door een forumbeheerder en gaf niet de redenen aan voor de actie.

Vervolgens zei Bitcoin.com’s exec, Ver, dat het forum binnenkort een omgekeerde aankondiging zal doen.

In een e-mail van 26 juni aan Cointelegraph schreef Ver:

„Dit verraste mij ook, en ik denk dat de aankondiging voorbarig was. Ik vermoed dat er binnenkort een omgekeerde aankondiging komt.“

Ondanks Ver’s reactie, blijft de sluitingswaarschuwing op Bitcoin.com’s forumwebsite staan.

Roger Ver is een vroege Bitcoin (BTC) adopteerder en investeerder die nu een groot voorstander is van Bitcoin Cash (BCH) – een cryptocurrency die geboren is uit een harde Bitcoin-vork in augustus 2017. In november zei Ver dat Bitcoin Cash de echte bitcoin is, en voorspelde dat het in de toekomst een grotere marktkapitalisatie, handelsvolume en gebruikersbasis zal hebben.

Hoewel hij in augustus 2019 terugtrad als CEO van Bitcoin.com, toonde Ver onlangs belangstelling voor de aankoop van het Bitcoin.org-domein in mei 2020.